SALAOJITUKSET JA SADEVESIJÄRJESTELMÄT KESKI-SUOMEN ALUEELLA

Toteutamme kiinteistöjen salaojitukset ja rakennamme sadevesijärjestelmät uudis- ja saneerauskohteisiin. Palvelemme yrityksiä, julkisia toimijoita, taloyhtiöitä ja yksityishenkilöitä Keski-Suomen alueella. Saatte sadevesijärjestelmät meiltä valmiina kokonaisratkaisuna: toimitamme tarvittavat materiaalit ja toteutamme järjestelmän alusta loppuun asti – mullan levitystä ja muita viimeistelytöitä unohtamatta.

Valitse ammattilainen salaojitukseen

Salaojituksen ja sadevesijärjestelmien toteutukseen kannattaa valita kokenut ammattilainen. Oikein toteutettu sadevesijärjestelmä ohjaava sade- ja hulevedet pois rakennuksen perustuksista ja ehkäisee näin rakennuksen home- ja kosteusongelmia. Pitkän kokemuksemme ja vahvan ammattitaitomme ansiosta voimme tarjota luotettavat ja laadukkaat ratkaisut pihan salaojitukseen ja sadevesien johtamiseen.

Meiltä myös piharakentamisen palvelut

Mikäli suunnitelmissasi on toteuttaa salaojien ja sadevesijärjestelmien asennuksen yhteydessä myös pihanrakennustöitä, tarjoamme myös tähän liittyvät maanrakennuksen palvelut. Lue lisää piharakennuksen palveluista!

Maanrakennus Veljekset Boman

Pajatie 11, 42700, KEURUU

Matti Boman

Timo Boman